Footgolf

Footgolf is hét nieuwe golfspel op Pitch & Putt Esonstad. Footgolf is écht voor iedereen! Van sportieveling tot gezelligheidsdier. Footballen kan iedereen! Footgolf is het ideale team- of gezinsuitje. Natuurlijk ontbreekt een goede uitleg niet en daarna mag je gelijk lekker trappen.

Wat is Footgolf?

Footgolf is een totaal nieuw concept. Eigenlijk zijn het de leukste onderdelen van voetballen en golfen. Lekker een balletje trappen op de golfbaan. Iedereen kan het. Je start net als bij golf op de tee. De aftrap is net als een vrije schop bij voetbal. Het putten is weer een heel andere techniek. Je plaatst je voet plat op de bal en dan rol je de bal naar voren. 9 holes Footgolf duurt ongeveer een uurtje.

De Footgolfbaan

Footgolf speel je met een Voetbal. De afstanden liggen tussen de 50 en 100 meter. Natuurlijk is de Footgolfcup veel groter dan bij Golf. Doordat het Footgolf echt op de golfbaan wordt gespeeld, is het een prachtig aangelegd terrein. Vol met uitdagende hindernissen zoals sloten, bunkers en watervijvers. Hole 1 is gelijk uitdagend, achter de hole ligt de eerste waterhindernis en de hole ligt op een heuveltje, ga er maar aanstaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hole 4 in 1 keer over het water of kies je voor zekerheid?


Het spelletje

Iedereen krijgt een voetbal en trapt af, vervolgens tel je hoeveel schoten je nodig hebt om de bal in de cup te spelen.
Ieder voor zich is niet de makkelijkste variant, maar wel degene met de meeste competitie.

Met groepen speel je Texas Scramble, hierbij speel je met je eigen team tegen alle andere teams van je groep. Het mooie is, je speelt alleen met de beste schoten! Het beste schot markeert de nieuwe afstrap. Welk team speelt onder Par of scoort een Hole-in-one? Al snel vliegen niet alleen de ballen maar ook de vaktermen door de lucht! Fore!

Voetbalschoenen zijn niet toegestaan, trek daarom normale sportschoenen of sneakers aan.

Opties & prijzen:

Min / max aantal personen 1p / 36p
9 Holes Footgolf +- 1 uur spelen € 5,50
Ontvangst met Koffie en Friese oranjekoek € 4,95
Fles Fris(0,5L) & Candybar € 2,50

Reserveren

of kijk bij de arrangementen

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet