Groepsuitjes

Landal Esonstad is dé bestemming voor uw event! Van een dagje uit met het gezin, tot de organisatie van het bedrijfsfeest van het jaar!
Bij ons ben je aan het juiste adres; Maatwerk is standaard. Dit alles in een prachtige omgeving aan het Lauwersmeer en dichtbij de Waddenzee.

Pleinfeest, wadlopen of een boottocht door Unesco werelderfgoed Waddenzee of het Nationaal park Lauwersmeer.
Het dagje uit kan worden aangevuld met diverse activiteiten, van héél actief tot gezellig ontspannend, alles is mogelijk!
Natuurlijk verzorgen we ook de inwendige mens want in 1 van de horecagelegenheden kunt u genieten van koffie met Friese Oranjekoek om te beginnen, een barbecue om mee af te sluiten, een vismoot om te pauzeren en tot slot gezamenlijk genieten van een ouderwetse ambachtelijke bitterbal met een borrel.
 

Maatwerk

De eerste stap is een verkenning van uw wensen. Wat is het doel van uw event?
Zakelijk of persoonlijk of juist een nieuwe teamleider of bepaalde visie? We helpen u de juiste boodschap over te brengen.
Aan de hand van de briefing gaan we opzoek naar het juiste event voor uw gasten. Afhankelijk van het budget doen we een gepast voorstel.

Flexibel

Op Esonstad is alles mogelijk. Van 15 tot 1500 personen kunnen we ontvangen, alle dagen van de week, het hele jaar door.
Het uitgangspunt daarbij is steeds uw doel en budget.
Een aantal producten hebben we in house en kant en klaar op de plank liggen. Dit zorgt voor een kosten efficiënt uitje.
Door samen te werken met professionele partners hebben wij de mogelijkheid om van elk event een succes te maken.

Gastvrij

Gastvrijheid zit in ons bloed, bij ons in het vakantiepark ontvangen we jaarlijks duizenden gasten.
Deze beleving bieden we ook graag aan uw gasten. Met het hele bedrijf op vakantie? geen probleem!
Huur je eigen stad. Vakantie is ons werk!
 

Impressie

Hieronder ziet u een impressie van mogelijkheden.

Opties voor het programma:

Het Lauwersmeer op de achtergrond, de wind door je haren! Powerkiten, Boogschieten of Vlotbouwen dat is gaaf! Het is mogelijk om tijdens het bezoek aan Landal Esonstad verschillende activiteiten te boeken. Van vergader-ontsuffing tot teambuilding, Landal Esonstad maakt alles mogelijk.

Friese Activiteiten

Midden in Friesland ligt Landal Esonstad, wat maakt een weekend weg completer dan een paar echte Friese activiteiten. Maar let op deze activiteiten vragen soms wel een groot hart!

Wadlopen

Lekker spetteren op het wad. Een prachtige tocht over het Friese wad brengt je in een compleet andere wereld. Onder leiding van een karakteristieke gids loop je over de zandruggen en door de geulen. Dit is oer-Hollandse natuur. De tochten zijn op maat te maken en geschikt voor jong en oud. Gemiddeld duurt een tocht 2 a 3 uur, vanaf € 300,- en minimaal 10 personen

Watersportactiviteiten

Water is natuurlijk een belangrijk element in ons park. Elke woning ligt aan het water, maar ook de historische elementen zoals de veerhaven naar Schiermonnikoog, het vuurtorentje en de waterkering vormen belangrijke elementen. Kortom een top locatie voor een watersport evenement.

Rondvaart met de boot ‘’Wadstruner’’

Een rondvaart met onze huisschipper. Dauwtrappen of op zoek naar de Zeearend. Rondom Landal Esonstad zijn er verschillende landschappen die ieder hun eigen karakter hebben. Wij hebben diverse gidsen met een passie voor het Nationaal Park Lauwersmeer en uitstekende vertellers. Va € 300,- op basis van 2 uur, max 40 personen met mooi weer en met slecht weer 25 personen.

Zeilen met valken

Vanuit de haven van Esonstad vaar je zo het Lauwersmeer op. Een prachtig gebied om te zeilen. De makkelijk te zeilen polyvalken bieden ruim plaats aan 5 personen.

Praamzeilen

Een prachtige open zeilboot. Sportief zeilen, met 12 man! De twirre leent zich uitstekend om het Lauwersmeer te verkennen. Overstappen tussen de twirre en de valken onderweg is prima te doen! (op basis van beschikbaarheid, inclusief schipper)


Outdooractiviteiten

Boogschieten

Doelgericht, in balans en dan met een felle tik is alle spanning weg en schiet de pijl uit de boog. Een leuke en spannende aanvulling op het dag programma. Een uitdaging voor jong en oud. 12 jaar en ouder. Per uur kunnen 25 personen boogschieten.
Per persoon € 12,50 per uur
Minimaal 10 personen
 

 

Outdoor Lasergame

Dit is echt een sportieve activiteit. Verleg jij  je grenzen met dit interactieve spel? Welk team presteert het beste op de verschillende onderdelen? Wij hebben speciale lasermarkers, ontwikkeld voor buiten gebruik.
We spelen in een bosrijke arena, vol met natuurlijke hindernissen. We beschikken over twee banen. De activiteit duurt ongeveer 60 minuten er worden 2 games van 10 minuten gespeeld afgewisseld met groepsopdrachten. 
Per persoon € 9,95 per uur
Minimaal 10 personen

 

Op en om het park

Pitch & Putt

Uitermate geschikt voor beginners en groepen is onze 9 of 18 Holes Pitch & Putt baan. Op deze uitdagende baan gaat zelfs het hart van de meest doorgewinterde golfer sneller kloppen. Prachtig uitzicht vanaf de Fryske terpen over het meer. De holes 10-18 maken de extra moeilijkheidsgraad meer dan goed met een weids uitzicht. De See dyk geeft een hoop uitdaging met de waterpartijen en diverse bunkers. Maar ook de ongeoefende golfer leert met gemak het spelletje kennen. Maximaal 90 personen
9 holes          € 14,50   p.p.
18 holes        € 19,50   p.p.

 

Fietstocht

In de omgeving is een mooie route uitgezet. Vanuit Esonstad zit je zo midden in de natuur. Langs de vogelkijkhut of naar het wad, alles is te bereiken!
€ 12,00 per fiets per dag.

 


Indoorspeelparadijs

Lekker ravotten, klimmen, knutselen en bouwen? het kan allemaal in ons prachtige Indoorspeelparadijs! Met een groot gezelschap op het park? De kids kunnen slechts zich helemaal uitleven zodat papa's en mama's tijd hebben om een andere activiteit te doen of simpelweg heerlijk te ontspannen. Begeleiding is gratis vanaf 18 jaar en ouder.
Entree: € 5,- per kind
 
 

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet