Indoorspeelparadijs Landal Esonstad

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Klauter in netten, klim in de power tower, spring zo hoog je kan op de trampolines en race van de super slide naar beneden! 


Combineer een dagje uit in het Indoorspeelparadijs met een uitdagende ronde Pitch & Putt golf of kies voor 1 van onze outdooractiviteiten!

Openingstijden Indoorspeelparadijs Landal Esonstad
Het Indoorspeelparadijs is in principe elke maandag t/m zondag toegankelijk voor regiogasten vanaf 10:00 uur, met uitzondering van de reguliers schoolvakanties.
De zomervakantie valt hier niet onder en bent u dus uiteraard van harte welkom.

Maandag 10:00 - 18:00 
Dinsdag 10:00 - 17:00 
Woensdag 10:00 - 18:00 
Donderdag 10:00 - 17:00 
Vrijdag 10:00 - 20:00 
Zaterdag 10:00 - 20:00 
Zondag 10:00 - 18:00 

ONS INDOORSPEELPARADIJS IS GESLOTEN IN DE SCHOOLVAKANTIES: 14 oktober t/m 29 oktober 2023, 23 december t/m 7 januari 2023/2024, 10 februri t/m 25 februari 2024 en 27 april t/m 5 mei 2024 > (NOORD, MIDDEN EN ZUID) < MET UITZONDERING VAN DE ZOMERVAKANTIE!


Entreebeleid per januari 2023:
Dit betekent dat…
- Wij een entree vragen van € 6,50 per persoon ( vanaf 3 jaar), begeleiding ouder dan 18 jaar mag gratis mee naar binnen. Begeleiding is altijd verplicht.
- Wij kunnen besluiten om de speelhal in bepaalde periodes uitsluitend voor de parkgasten te openen, afhankelijk van de drukte op het park.
- Het dragen van sokken verplicht is in de speeltoestellen.
- U de openingstijden, sluitingen en alle andere informatie uitsluitend op www.pitchenputt-esonstad.nl/indoorspeelparadijs of via onze facebookpagina kunt vinden.
- U géén zelf meegebrachte etens- en drinkwaren mag nuttigen.
- Ons personeel ten alle tijde bij misdragingen en het niet opvolgen van de instructies / maatregels de toegang tot het Indoorspeelparadijs kan ontzeggen.

Houd er rekening mee dat sokken in de speeltoestellen verplicht zijn!
Wij verzoeken u deze van huis mee te nemen.

Over het Indoorspeelparadijs....
Het vrijstaande indoorspeelparadijs heeft een grootte van ongeveer 900 m2 aan speelruimte. De voorziening bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Door het doorvoeren van deze nautische stijl past het indoorspeelparadijs perfect bij de Friese stijl van het park en haar omgeving. De poort, de verschillende accommodaties en de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.

Speeltoestellen voor jong en oud
Leeftijd speelt geen rol, want in het nieuwe indoorspeelparadijs is gedacht aan alle kids met een leeftijd van 0-12 jaar oud. Jong en oud kunnen de leukste avonturen beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in, op en rond de dijk waar zij op verschillende manieren kunnen kruipen, klauteren en glijden. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar biedt de grote softplay structuur voor veel vermaak. Kinderen van 6-12 jaar kunnen spelen op de trampolines, de grote familieglijbaan, de power tower, de wiebelladder, de legohoek of in een van de grote speeltoestellen. In de aparte Fun & Entertainment ruimte worden zowel begeleide als onbegeleide activiteiten georganiseerd, waar kinderen alleen of samen met hun ouders actief bezig zijn.

Extra speelpret
Ook is er speciaal voor de oudste kinderen een extra verdieping gecreëerd met een gamehal en een ronde tafeltennistafel waar zij met al hun vrienden een potje kunnen tafeltennissen. Hierna kunnen zij lekker chillen in de relaxhoek, even uitrusten, om daarna weer volop plezier te kunnen beleven.

Horecagelegenheid
Hebben de kids trek of dorst gekregen na al dat klimmen en klauwteren? Haal dan wat lekkers bij het horecagedeelte. Weer uitgerust? Dan gaat de speelpret natuurlijk gewoon weer door!

Op zoek naar een leuk uitje met familie, collega's, vrienden of zakelijk gezelschap? Geen probleem! check deze pagina https://www.pitchenputt-esonstad.nl/groepsuitjes/ of contacteer ons via het contactformulier https://www.pitchenputt-esonstad.nl/contactformulier/  wij geven u graag vrijblijven informatie en tips.

 


 

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet