Indoorspeelparadijs Landal Esonstad

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Klauter door buizen of ga van de glijbaan. Eenmaal terug op de grond, doorrollen naar de volgende klimobstakels om de laatste hindernissen te bereiken.

Combineer een dagje uit in het Indoorspeelparadijs met een lekkere ronde Pitch & Putt golf of kies voor 1 van onze outdooractiviteiten, tussendoor nog een lekkere lunch of een bakje koffie en het dagje uit is compleet.

Openingstijden Indoorspeelparadijs Landal Esonstad
Het Indoorspeelparadijs is in principe elke maandag t/m zondag toegankelijk voor regiogasten vanaf 10:00 uur mits er bijzonderheden zijn of onderhoud plaats vind.

Maandag 10:00 - 17:00 
Dinsdag 10:00 - 17:00 
Woensdag 10:00 - 17:00 
Donderdag 10:00 - 17:00 
Vrijdag 10:00 - 18:00 
Zaterdag 10:00 - 18:00 
Zondag 10:00 - 18:00 

 


Entreebeleid per januari 2022:
Vanaf 2022 januari heffen wij entree voor iedere gast vanuit de regio.

Dit betekent dat…
- Wij een entree vragen van € 5,00 per persoon ( vanaf 3 jaar), begeleiding ouder dan 18 jaar mag gratis mee naar binnen. Begeleiding is altijd verplicht.
- Wij kunnen besluiten om de speelhal in bepaalde periodes uitsluitend voor de parkgasten te openen, afhankelijk van de drukte op het park.
- Het dragen van sokken verplicht is in de speeltoestellen.
- U de openingstijden, sluitingen en alle andere informatie uitsluitend op www.pitchenputt-esonstad.nl/indoorspeelparadijs of via onze facebookpagina kunt vinden.
- U géén zelf meegebrachte etens- en drinkwaren mag nuttigen.
- Ons personeel ten alle tijde bij misdragingen en het niet opvolgen van de instructies / maatregels de toegang tot het Indoorspeelparadijs kan ontzeggen.

Houd er rekening mee dat sokken in de speeltoestellen verplicht zijn!
Wij verzoeken u deze van huis mee te nemen.

Over het Indoorspeelparadijs....
Het vrijstaande indoorspeelparadijs heeft een grootte van ongeveer 900 m2 aan speelruimte. De voorziening bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Door het doorvoeren van deze stijl past het indoorspeelparadijs perfect bij de Friese stijl van het park en haar omgeving. De poort, de verschillende accommodaties en de boten zijn als elementen aan het speelparadijs toegevoegd.

Speeltoestellen voor jong en oud
Leeftijd speelt geen rol, want in het nieuwe indoorspeelparadijs is gedacht aan alle kids met een leeftijd van 0-12 jaar oud. Jong en oud kunnen de leukste avonturen beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in, op en rond de dijk waar zij op verschillende manieren kunnen kruipen, klauteren en glijden. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar biedt de grote softplay structuur voor veel vermaak. Kinderen van 6-12 jaar kunnen spelen op de trampolines, de grote familieglijbaan, de power tower, de wiebelladder, de legohoek of in een van de grote speelstructuren. In de aparte Fun & Entertainmentruimte worden zowel begeleide als onbegeleide activiteiten georganiseerd, waar kinderen alleen of samen met hun ouders actief bezig zijn.

Extra speelpret
Ook is er speciaal voor de oudste kinderen een extra verdieping gecreëerd met een gamehal en een ronde tafeltennistafel waar zij met al hun vrienden een potje kunnen tafeltennissen. Hierna kunnen zij lekker chillen in de relaxhoek, even uitrusten, om daarna weer volop plezier te kunnen beleven.

Horecagelegenheid
Hebben de kids trek of dorst gekregen na al het ravotten? Haal dan wat lekkers bij het horecagedeelte. Weer uitgerust? Dan gaat de speelpret natuurlijk gewoon weer door!

Op zoek naar een leuk uitje met familie, collega's, vrienden of zakelijk gezelschap? Geen probleem! check deze pagina https://www.pitchenputt-esonstad.nl/groepsuitjes/ of contacteer ons via het contactformulier https://www.pitchenputt-esonstad.nl/contactformulier/  wij geven u graag vrijblijven informatie en tips.

 


 

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet