Pitch en Putt

Pitch en Putt Golf is een totaal concept met ontvangst en materiaal. Natuurlijk ontbreekt een goede uitleg niet en daarna mag je gelijk spelen. Eigenlijk zijn het de laatste slagen van een hole op de grote golfbaan, maar dan zonder het gedoe van een golfclub of gvb.

Het spelletje

Pitch en Putt slaat op de slagen. Je begint met een Pitcher, daarmee sla je de bal over 30 tot 80 meter richting de vlag. Met een beetje geluk vliegt de bal met een mooie boog naar de green. Ligt je bal in de buurt of op de green? Dan pak je de putter, hiermee rol je de bal de laatse meters naar de cup, het gat waar de vlag in staat en de bal in moet. Je probeert natuurlijk zo min mogelijk slagen te gebruiken.
Speel je samen of individueel, dan tel je het aantal slagen dat je nodig bent om de bal in de cup te krijgen.

Groepen

Met groepen speel je Texas Scramble, hierbij speel je met je eigen team tegen alle andere teams van je groep. Het mooie is, je speelt alleen met de beste slagen! Haal jij met je team een Topscore? Welk team speelt onder Par of scoort een Hole-in-one? Al snel vliegen niet alleen de ballen maar ook de vaktermen door de lucht! Fore! Deze spelvorm maakt Pitch en Putt nóg toegankelijker. Kijk verder voor de arrangementen.

 

Opties

Min / max aantal personen 1p / 90p       
18 Holes Pitch & Putt +- 2,5 uur spelen (inc. materiaal en instructie) € 19,50  
9 Holes Pitch & Putt +- 1,5 uur spelen (inc. materiaal en instructie) € 14,50
   
   

             Reserveren

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet