Vergadermogelijkheden

Een sportieve start, maakt uw vergadering tot een succes!

Wilt u vergaderen en golfen maar niet elke collega heeft een GVB? Op onze Pitch & Putt baan mag iedereen gelijk spelen! Daarbij heeft u alle voordelen van onze goede vergaderlocatie in Friesland en van de toegankelijkheid van de Pitch & Putt golfbaan.

Effectief vergaderen

Voordat u de baan op gaat, ontvangen we u met koffie en gebak. De instructeur geeft speluitleg en dan begint u aan de 9 holes Pitch & Putt. Na afloop staat er een heerlijk lunchbuffet klaar in Brasserie de Waegh. Waarna u opgefrist en wel kunt starten met de vergadering.

Uiteraard kunt u ook beginnen met de vergadering, en daarna golfen.

Dit is slechts een van de opties. Uw vergader arrangement kunt u op diverse manieren samenstellen.
Inclusief benodigdheden, of een lunch. Vooraf golfen, tussen door of na de vergadering.

Dit alles op een van de mooiste plekjes van Nederland. Op de grens van Groningen en Friesland, kunt u er ook voor kiezen om de natuur in te gaan. Het Nationaalpark Lauwersmeer begint letterlijk voor de deur.

Vergaderlocaties

Er zijn verschillende locaties beschikbaar. Voor groepen van 10 tot 80 personen zijn er verschillende zalen beschikbaar. De poortwoning biedt bijvoorbeeld plaats aan 14 deelnemers  en de waagzaal aan 80 personen, beiden met een goed uitzicht en ruime voorzieningen.


Alle arrangementen zijn uit te breiden met drankjes, lunches, diners en barbecues. Maar natuurlijk ook diverse vergaderbreaks.

Pitch & Putt Esonstad © Ontwerp en realisatie Boks Internet